Transport til tiden

Vi leverer kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser.

Kvalitetsbevidst vognmandsfirma

​Har du brug for specialtransport, og leder i den forbindelse efter et alsidigt og kvalitetsbevidst vognmandsfirma, der kan hjælpe dig med at sikre, at dine varer kommer sikkert frem? Så er du kommet til det helt rette firma.

Hos Vognmand Flemming Thisgaard står vi klar til at hjælpe dig med lige netop den form for specialtransport, som du har brug for. Vi varetager opgaver for både privatpersoner og forskellige former for erhvervskunder, og da vi selv er beliggende i Give, varetager vi ofte transportopgaver i Billund, Brande, Grindsted og omegn. Vi varetager dog også gerne opgaver for kunder i resten af landet.

Derfor skal du vælge vores firma

Det er vores målsætning altid at være et kvalitetsbevidst firma inden for fragt.

Vi leverer kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser, og vi sørger altid for at overholde alle de aftalte betingelser og leveringstider.

For at sikre fortsat eksistens og udvikling inden for vores fag er det vores mål altid at levere et stykke arbejde, der indfrier kundens forventninger i henhold til aftalegrundlaget.

Vores kompetenceområder

Vi er en vognmand, der varetager alle former for transportopgaver. Det betyder med andre ord, at vi blandt andet kan tilbyde:

  • ​Specialtransport
  • Maskintransport
  • Godstransport
  • Køletransport
  • Containerudlejning
  • Kørsel med kran
  • Kurerkørsel​
2_front

Kontakt os og hør mere eller bestil specialtransport

Har du brug for at høre mere om vores virksomhed eller vores kompetencer, har du nogle spørgsmål, eller kunne du tænke dig at bestille specialtransport, så er du altid meget velkommen til at tage kontakt til os.

Vi tilbyder professionel transport til tiden og til konkurrencedygtige priser, og vi varetager både opgaver for private og erhverv i hele landet.

Interesseret i et

Godt tilbud?

​Vil du have et uforpligtende tilbud, på en af vores arbejdsopgaver eller blive ringet op angående en snak om en specialopgave? Så udfyld formularen her på siden.

Bliv ringet op​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Vognmand Flemming Thisgaard

CVR: ​17883445

Hjortsvangen 56

​7323 Give - Find vej